Over mij

Mijn naam is Anne Walraven en dit is mijn missie: het vinden van antwoorden op de diepere vragen van deze tijd, om te komen tot een nieuwe visie op ons leven op aarde. Met hulp van sjamanen, wetenschappers en visionairs ontwikkel ik een nieuw perspectief op de uitdagende tijden waar we in leven, zowel in de wereld als in onszelf. How to fix the future?

Met mijn inzichten adviseerde ik onder meer de Verenigde Naties en werd door Glamour verkozen tot een van de boegbeelden van mijn generatie. Door de Nederlandse overheid werd ik als jongste ooit onderscheiden met een Duurzaam Lintje.

Op dit moment ben ik bezig aan mijn eerste boek over de toekomst van de mensheid en de transformatie naar een nieuwe economie, dat uitkomt bij The House of Books.

Eerder opgericht: Duurzame Jonge 100, bigmamma, Connecting Delta Cities.

Verkozen tot: het United Nations Youth Advisory Council (UNEP), waarmee ik jongeren wereldwijd vertegenwoordigde binnen VN-onderhandelingen over klimaatverandering en biodiversiteit.

Lees hier meer over mijn missie, bekijk eerdere ontmoetingen, alle geïnterviewden tot nu toe, presentaties die ik gaf en de inzichten die ik deelde in de media.

Net als onze hele wereld is deze website momenteel in transformatie. Nieuwe updates zijn onderweg.