Partners

RobecoSAM imageRobecoSAM is hét instituut van Europa op het gebied van duurzaam beleggen. Als partner van FutureFuel maakt deze Zwitserse dochter van Robeco mijn reis mogelijk en biedt toegang tot contacten en knowhow. Bekijk bijvoorbeeld eens RobecoSAM’s Sustainability Yearbook waar bedrijven zijn gerangschikt op basis van hun duurzame inspanningen. Dankzij de samenwerking met FutureFuel blijft RobecoSAM op de hoogte van trends en inzichten op het gebied van duurzaamheid.

Pasta media is ondersteunt me bij het vastleggen en bewerken van de interviews tot de kickass filmpjes die je op deze site kunt vinden. Door te luisteren, te vertalen en te verbeelden, maakt Pasta media de prachtigste videoproducties. De FutureFuel reis had niet zo succesvol kunnen starten zonder het enthousiasme en de aanpakkersmentaliteit van de ‘Pasta’s’. Meer beelden en bewerkingen van hun hand vind je op pastamedia.nl.

MarbleToen het FutureFuel project mij boven het hoofd groeide, bood naamgenoot Anne Douqué van Marble Schrijven & Vertalen een zeer welkome helpende hand door mijn interviews te transcriberen, blogs en artikelen te vertalen, en me te voorzien van de broodnodige zzp-adviezen en mentale support. Anne vertaalt de graphicnovelreeks Niek de Groot en verschillende andere (kinder)boeken. Dit bijzondere Taaldier liet me al na een paar dagen verzuchten: waren er maar meer Anne Douqués op de wereld!

Alliander-LogoAlliander is als netwerkbeheerder verantwoordelijk voor de distributie van energie in Nederland. Het bedrijf gaat graag een verbinding aan met de jonge generatie om te profiteren van de innovatieve manieren van denken en doen van de jonge generatie, want: ‘Anne stelt de vragen die ons wakker houden.’

OW_logoOneWorld is communicatiepartner van het FutureFuel project: ‘Op OneWorld.nl, in OneWorld Magazine en via onze programma’s en events zie je dat ons leven verbonden is met dat van mensen wereldwijd. En andersom, dat wat daar gebeurt, ons hier raakt. Hoe zit die wederzijdse beïnvloeding in elkaar? Hoe kunnen we deze processen positief beïnvloeden? Wat kunnen we zelf doen?’ Dit zijn vragen waarop ik graag een antwoord help te vormen met FutureFuel. OneWorld helpt daarbij om de inzichten uit mijn reis te verspreiden onder een publiek van meer dan 130.000 bevlogen jonge mensen.Cofely is een technische dienstverlener die een leidende rol wil spelen in de Europese energietransitie: Cofely laat techniek werken voor haar klanten door middel van innovatieve concepten en integrale en duurzame oplossingen. ‘We willen bedrijven en instellingen aanzetten om de stap te maken van ‘duurzaam denken’ naar ‘duurzaam doen’. Daarom steunen wij FutureFuel, de energie van de toekomst!’