Presentaties

presentatie Anne Walraven futurefuelDe inzichten uit mijn reis hebben al veel mensen geïnspireerd om aan de slag te gaan, van CEO’s tot studenten, en van ontwikkelingswerkers tot middelbareschooldocenten. Ben jij ook benieuwd hoe de wereld in elkaar zit en wat jij kunt doen aan de grote uitdagingen waar we voor staan?

Bekijk mijn TEDxTalk waarin ik uitleg waarom je vooral je oren dicht moet houden als een milieu-activist begint te praten, of check de speech die ik gaf aan wereldleiders van de Verenigde Naties over de kracht van de jonge generatie.

Sprekersaanvragen
Via Assemblee Sprekersbureau kun je mij uitnodigen als spreker of panellid over duurzaamheid, een nieuwe economie en de jonge generatie. Neem voor meer informatie en specifieke verzoeken contact op met:
Maaike Rotteveel, commercieel manager Assemblee Sprekersbureau
maaike@assemblee.nl
T +31 (0)43 343 21 69

Referenties
Eerdere opdrachtgevers zijn onder andere IBM, de Verenigde Naties, Kofi Annan Foundation, Alliander, Windesheim, Robeco, RobecoSAM, BTG Biomass Technology Group, Schuttelaar en Partners, Moonen Packaging, stichting NCDO en provincie Groningen.

Inspirerend om te horen hoe een twintiger vol overtuiging en met succes het avontuur in is gedoken. Wij werden er blij van en we hoorden om ons heen ook veel enthousiaste reacties. We gaan nog veel van deze dame horen!

– Organisatie Jonge Ambtenarendag

Komende events
Grip op je Vermogen van Elsevier en Beleggers Belangen in het World Forum, Den Haag, op 9 oktober 2015