Aangeboden: antwoord of inzicht


‘Hoe dacht je dit avontuur eigenlijk te gaan financieren?’ vraagt mijn vriend wanneer mijn pinpas weer eens begint te piepen bij de kassa van de AH met een lange rij geïrriteerde wachtenden achter ons. Saldo ontoereikend. Zuchtend haalt mijn vriend zijn eigen pinpas door de gleuf. ‘Of je gaat nu een normale baan zoeken of je zorgt dat dat FutureFuel van jou een groot succes wordt’.

De afgelopen weken verstuurde ik e-mails naar alle continenten en belde met de meest uiteenlopende personen om afspraken te regelen met mijn grote voorbeelden. En met succes. Van de grote denker Thomas Friedman tot de Groenlandse sjamaan Angaangaq, van de oceaan roeier Roz Savage tot de bijzondere Jane Goodall, allemaal zijn ze even enthousiast en willen ze graag een bijdrage leveren aan de zoektocht naar FutureFuel. Yay!

Daarom is het nu tijd om het grote Plan te onthullen. Want, hoe dacht ik dit avontuur eigenlijk te gaan financieren? Hoe low-budget ik ook ga reizen (couchsurfing, standby vliegen, droog brood eten), met mijn 700 euro aan spaargeld kom ik wel óver de oceaan, maar niet meer terug. Een simpel plan dus, bedacht in de drukke ochtendspits rond Rotterdam met hulp van Paul Gilding en Maurits Groen: antwoord- en inzichtbonnen!


Ontvang een waardebon voor een antwoord op jouw vraag!
Door een donatie te doen aan het FutureFuel project kun je waardebonnen aanschaffen voor een antwoord van het rolmodel van jouw keuze. Wie wil er nou niet een persoonlijke vraag stellen aan de grote denkers en doeners van deze tijd? De antwoord-bon is natuurlijk ook geweldig om kado te geven aan vrienden of collega’s!

Heeft Jane Goodall wel eens keuzestress? Wat deed Thomas Friedman op zijn 25e? Hoe ziet Al Gore de rol van jonge mensen in deze tijd? Een antwoord-bon kan iedereen inzetten voor een rolmodel van zijn of haar keuze. Een persoonlijk antwoord krijg je terug in tekst of professioneel gemaakt filmpje, afhankelijk van de hoogte van jouw donatie.

Nodig mij uit voor een inspirerende presentatie
Daarnaast kun je mij als bedrijf of organisatie uitnodigen voor een inspirende presentatie of bijeenkomst. Sier een saaie lunch eens op met een interessant verhaal of nodig mij uit voor een interactieve presentatie over hoe uw bedrijf of organisatie gebruik kan maken van de FutureFuel inzichten. Er zijn maar een beperkt aantal inzichtbonnen beschikbaar, dus op=op.

Op howtofixthefuture.com/maak-dit-mogelijk kun je meer lezen over de mogelijkheden en middels een donatie je antwoord- en inzichtbon direct bestellen. De eerste 10 donateurs worden uitgebreid genoemd en geroemd op de site!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *