Missie

Mijn naam is Anne Walraven en dit is mijn missie: het vinden van antwoorden op de diepere vragen van deze tijd, om te komen tot een nieuwe visie op ons leven op aarde. Met hulp van sjamanen, wetenschappers en visionairs ontwikkel ik een nieuw perspectief op de uitdagende tijden waar we ons in bevinden, zowel in de wereld als in onszelf. How to fix the future?

Een paar maanden na de ontmoeting met een sjamaan in Groenland – die een ceremonie deed om mijn hoofd en hart met elkaar te verbinden – werd ik aangereden en landde met mijn hoofd hard op de grond. Mijn wereldwijde zoektocht naar antwoorden werd daarmee uitgebreid tot een wereldwijde zoektocht naar genezing, met als belangrijkste vraag: How to fix my future?

Op dit moment ben ik – naast vele behandelingen in binnen- en buitenland – bezig aan mijn nieuwe boek over de toekomst van de mensheid en de transformatie naar een nieuwe economie. Naast mijn persoonlijke zoektocht en de ontmoetingen met visionairs, beschrijf ik hierin ook de nieuwe visie die ik kon ontwikkelen juist doordat ik zo buiten de wereld kwam te staan. Of zoals de Groenlandse sjamaan zei: ‘Sluit je ogen voor de wereld en open ze vanbinnen. De antwoorden op al jouw vragen bevinden zich in je eigen hart.’ Om daarna in lachen uit te barsten: ‘Je had dus helemaal niet de wereld over hóéven reizen!’

Bekijk hier eerdere ontmoetingen, alle geïnterviewden tot nu toe, presentaties die ik gaf en de inzichten die ik deelde in de media. Na het uitkomen van mijn boek hoop ik weer het podium op te gaan (en stiekem toch weer de wereld over te reizen voor nieuwe antwoorden op mijn vragen).

Net als onze hele wereld is deze website momenteel in transformatie. Nieuwe updates zijn onderweg.