Stel een vraag

vraag louise frescoOp welke vraag zou jij graag een antwoord willen? In de ochtendspits van Rotterdam bedacht ik samen met FutureFuel rolmodel Paul Gilding een combinatie van crowdfunding en crowdsourcing om mijn reis te verwezenlijken. De zoektocht naar antwoorden kan dus niet gerealiseerd worden zonder jou: jij kunt voor elk interview een vraag meegeven en in ruil voor een donatie ontvang je het antwoord in een persoonlijke video. Zo maak je mijn zoektocht mogelijk én profiteer jij tegelijkertijd van de antwoorden en inzichten die hij oplevert.

Persoonlijk antwoord
In ruil voor een bijdrage aan de reis van minimaal 25 euro kun jij jouw vraag laten beantwoorden door een rolmodel dat ik ga interviewen. Ik stel je vraag tijdens het interview, waarna je het antwoord in een persoonlijke video ontvangt. Geen inspiratie voor een vraag? Je kunt ook een vraag adopteren. Deze publiceer ik vóór elk interview op mijn blog.

Vragen namens een bedrijf of organisatie
Ook organisaties en bedrijven kunnen vragen meegeven. De antwoordvideo’s bevatten een korte uitleg over de activiteiten van jouw onderneming, waardoor je deze video ook kunt inzetten voor promotiedoeleinden. Bovendien komen de naam en de website van jouw onderneming in mijn boek te staan. In ruil hiervoor doneer je een bedrag van minimaal 500 euro (fiscaal aftrekbaar).

Hoe kan ik mijn vraag stellen?
Stuur een e-mail naar anne@howtofixthefuture.com met je naam en vraag, en draag bij aan de reis met een donatie via mijn crowdfundingspagina. Dan stel ik je vraag namens jou aan het rolmodel van je keuze, waarna je het antwoord in een persoonlijke video krijgt toegestuurd.

Bekijk hier eerdere vragen en antwoorden.